Eesti i mitt hjärta 

Vi är på väg, för femte året i rad. 

Så många traditioner som ska upprätthållas, att det är tur jag har bloggen att gå tillbaka till så att vi inte råkar hitta på något nytt! 

En tradition är ju att variera färdsätt. 2012 och 2013: flyg båda hållen, Stockholm – Tallinn – Kuressaare.  Sen händer något! 2014: bil (= färja, herregud ni tror väl inte vi kör över vattnet alt runt via Finland?) båda hållen (obviously lämnar vi inte kvar bilen). Vi gillade detta skarpt och ämnade göra samma året därpå men i sann Männik-anda var vi för sent ute att boka biljetter vilket innebar att  2015: flyg Stockholm – Tallinn där vi hyr big ass minivan. Vi tog med det bästa genom åren och jag ger er 2016: båt dit, hyr big ass minivan och flyger sen hem. 

Nu sova i en kall hytt, mittemot förvärmer ett tjog ester i 25årsåldern inför kvällens eskapader. 

På återhörande! Tex ska ett inlägg upp om resan som sådan, vad som hände och inte hände och kanske lite kort om regnbågen som vi la en kvart (?)  på att beundrar. Lite referat från kvällens show osv. Bilder ska också upp, men båt – wiffit orkar inte. 

Vink! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s