Så lider det mot slutet

Snart är det dags att åka hem. Barnen är rätt less på resorttugget och inleder varje morgon med att dom minsann inte vill bada. I Ellies fall för att hon inte vill duscha på eftermiddagen och i Astons fall för att Ellie säger att hon inte vill.

Sen badar dom iallafall, och vi får en anledning att hånfullt säga “vad var det vi sa” vilket ju alltid känns extra kul när det är till barn, helst sina egna?

Första veckan var dom i poolen hela tiden. Den här veckan har vi varit en del på stranden istället. Varmare i vattnet, men rätt mycket korallskelett och stenar om en inte har koll på botten.

image

Det härjas en hel del, framförallt går det peka ut tre unga herrar runt tre år. Härom dagen satte dom av, som så många gånger förr, i “full blaze” och vi trodde att dom var förlorade. Då hade två av dom gömt sig bakom en stor blomkruka där dom satt och fnissade.

image

Gangsters

Ikväll är Kristian ute med Robert. Eventuellt Tulum? Jag borde sova men lyssnar till grannar som slår ihjäl varandra, och funderar hur det är möjligt att det är så fuktigt att tvätt inte torkar trots att det hänger ute i 29° en hel dag.

Imorgon söndag och… ja. Typ så.

More to come!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s