Middag i Tulum

Vi bor strax (3mil) norr om Tulum, som en har förstått är hippt.

Extra så förstod vi det när vi mötte några på hotellet, som haussade den lilla byn vid stranden något kopiöst mycket. “ALLA åker till Tulum” sa den avundsvärt coola innemänniskan, och drog på om all inclusive ställen för $10000 där droger etc ingick. Fester i Pablo Escobars fd hus. Mat som tog slut på restaurangerna. #yogaecoorganicspa etc.

Någonstans fanns väl ändå ett frö än tveksamhet vad gällde hur och var barn passade in i detta hipsterställe. Men jag valde att för en gångs skull inte vara (alltför) neggig utan att go with the daddy-flow.

Så vi drog dit.
Hartwood var målet och det missade vi rejält. Det var fullt.
Casa Banana, dit Hartwood hänvisade oss förbarmade sig och tog in oss trots 5 ungar under 6år och trots våra självlysande all incl band. Alla ställen i Tulum verkar upptas av människor som är för unga för att ha en tanke på barn eller så hålla att dom har stora barn.

image

4 mojitos, 4 underbara rätter, 0 efterrätter (ja jag är bitter) och 25 myggbett (ja jag har räknat men bara mina bens bett och Camilla har nog mina många) senare var vi på väg, så fort att kyparen trodde vi skulle dra utan att betala.

Kanske inte låter så, men Tulum är verkligen värt ett besök.
Grymt coolt ställe. Som så många gånger förr var det en bra idé att bara köra och inte ifrågasätta. Ska jobba lite på dem sidan av mig själv 😉

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s