… andra, tredje!

Då var dag två och tre slut.
“Men klockan är ju bara 21 hos er?” tänker säkert några av er och ja.  Det är den. 21 är en underskattad tid att lägga sig. En insikt vi får varje semesterresa och som vi förträngt i samma sekund vi kommit innanför vår dörr vid hemkomst.

Vi badar, busar och äter.  Mest äter Ellie,  tex består en standard-frulle för henne av 6-7 minipannkakor och ett ägg toppat med en bit bröd.  Mest i förhållande till hur mycket det äts hemma,  äter min mamma. Minst badar jag!  Woop woop! *high 5:ar mig själv*

Bilder (om ni inte skulle märka det!)!

image

Från den enorma lekparken som vi i princip har för oss själva. 

image

image

Insmörjning 2 för dagen. Det är helt sjukt hur bruna barnen blir trots spf 50, uvkläder och häng i skugga.  Så orättvist! Jag som inte klarar av att solbada i mer än 5min skulle verkligen gilla att ha barnens pigment. Ska fan ta det från dom.

image

Aston är helt vild i vattnet.  Och ja, hans hatt är för liten.  Men den kostade flera hundra när jag köpte den (till Ellie) inför förra årets resa. Så den får liksom… det är den det blir är allt jag säger.

image

På väg till middag. 

Vädret då?!
Ja.  Antingen skriver jag inget om det för att det är så fantastiskt och det bara blir onödigt att nämna det hela tiden.
Eller,  så skriver jag inte om det för att det var mulet och inte direkt jättesvettigt halva dagen.
You never know!

Over and out!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s