Båten

Jag har åkt den här rutten (Stockholm-Tallinn) en gång tidigare,  och hade inte jättehöga förhoppningar på… nåt.
Och det är ju onekligen ett rätt fördelaktigt utgångsläge för Tallink!
Bufféen var fräsch och god, hytten är trots sin klaustrofobiska storlek helt ok.  Dom har grymt bra barnaktiviteter! Två lekhörnor (varav den ena en del av en bar där barnens lekplats var det som sedan blir dansgolv) och massa grejer att hålla på med. En unge kissade på sig (inte vår!) och dom var framme med blixtens hastighet och torkade upp det 5m långa spåret barnet gjort över dansgolvet.

Men.  Det allra allra bästa var taxfree:n. Och tajmingen kunde INTE varit bättre, då Kristian så sent som idag uttryckte att han behövde köpa nya tishor då dom han har (dom 100tals han har) är fula (men ehh… ge bort dom då?) och/eller slitna (eller släng dom!).

Fatta lyckan när det här möter en i ingången 💓

image

Aston bara: släpp upp mig så jag kan springa och riva ner grejer. Han var inte alls nöjd och “fick” bli buren i brandmansgrepp upp till hytten, skrikande och fäktandes.

Barnen sov fö jättebra; dom fick ligga på två madrasser på golvet.  Aston sov hela natten vilket är hans grej nu för tiden 67% av alla nätter.
Han vaknade i morse av att Ellie försiktigt klappade honom på hans bara mage och viskade “är du vaken Aston?  Stojasyste är hä.  Gomojjon Aston! Måj du bja lilla gubben?”
💖

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s