För ett år sen…

För exakt ett år sen,  vid nästan precis den här tiden,  skickade jag ett meddelande till en kär vän att jag skulle gå och lägga mig för bebisen i magen var så jäkla vild och det gjorde ont när han sprattlade.  “Och förresten är det helt skylt att inte vattnet går när han sparkar då mycket”.
6h senare,  strax efter 3 på natten,  vaknar jag av att det knäpper till och det forsar ur vatten. En timme efter det får jag värkar,  3h efter att vattnet gått ligger jag och gråter i sängen för det gör så ont.  Och Ellie står bredvid och klappar mitt ben ♡
7.20 skrivs jag in och 8.19 ploppar vår kära Aston ut.
Kommer nog alltid kännas som igår?

image

Det här känns absolut som igår iallafall.  Sån lyx med TVÅ grandmas! Aston är förresten väldigt dålig på att hålla handen,  han gick ju själv direkt och är inte van att ta stöd. Men en i varje hand är ok 😀

Idag har det varit ännu en dag med sol,  vi har badat och hängt med några väldigt fina vänner som också är på ön. Deras äldsta barn är nästan exakt som Ellie i ålder, och det är så underbart att se dom små barnen leka så fint i poolen. Dom träffas inte så ofta som vi skulle önska (pga sjukdomar, resor, utflykter etc…) men finner alltid varandra DIREKT när dom ses.
Vilken förmån det är,  att inte bara få se sina egna barn växa upp,  utan även sina vänners barn.

Från det ena till det andra har även jag badat!  Jag vet,  helt sjukt. 

image

Ser ni vad kul jag har?  Svinkul. Barnen var i chock och Aston kände inte igen mig i vattnet haha

Ok. 
Kommer såklart en summering av Aston 1 år. Imorgon. Nu ska jag ladda vällingflaskan och böja mig ner och pussa mig älskade nollåring en sista gång innan han blir 1 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s