Dagarna

Vårt dagsupplägg är fortsatt det samma.  Ellie visar inga tecken på att tröttna på poolen utan ligger där och flyter som om hon aldrig gjort annat.

image

Självklart har hon puffarna på sig hela tiden.  Kristian tog av dom en stund idag och simmade med henne utan dom, och hon har blivit väldigt modig.  I vanliga fall får hon ju mindre panikattack om det kommer vatten i ansiktet. Nu “dyker” hon.
Min mamma: Ellie,  vill du följa med ut och simma?
Ellie (sitter på poolkanten): näe, jag tror inte det. Jag är upptagen.

Det är så oerhört lyxigt att ha våra mammor med.  Dom är helt fantastiska med barnen, och för oss att få vara med dom såhär i två veckor, är helt ovärderligt.
Dessutom har Leena lärt Aston vart ögonen sitter,  och näsan.  En vecka till här och han kan säkert fler kroppsdelar.  Sjukt passande inför den stundande 1årskontrollen! Betydligt mycket mer användbart än det jag lär honom (djurläten, hittills kan han kossan, apan och ormen. Ormen-ish skulle en kunna säga)

image

Imorgon åker Tilda och Peter hem.  Min älskade syster. Igår gick vi fyra ut och åt själva (lyyyx att kunna välja vad vi ville från menyn!) och snackade. Dom två ÄR så fina människor.  Så alltigenom goda,  varma,  omtänksamma och engagerade.

Vi snittar på 1.5glass-enhet per dag och person i sällskapet.  En enhet är en kula. Och varken Leena,  Katarina eller Aston äter någon glass (först nu slår det mig hur märkligt det är!  Hur gör dom?  Dom m.å.s.t.e. smygäta?!).

Åh! Aston tar efter och ger igen för gammal ost; idag när jag precis ska in i duschen vrålar Ellie att “Aston har vassa tänder mamma” :’D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s