The end

Nu har vi varit hemma i några dagar. Alltid lika märkligt det där med att resa, tycker jag. Vips så är en på ett nytt ställe.
Hur som var det oerhört skönt att komma hem. För det första packar en ju i dagar innan. Sen städas det. Sen skulle vi iväg till hotellet och försöka fortsätta att flytta barnens dygn något. Tajma in mat i kaoset. Få in allt i bilen.
Sen kommer nästa grej. Hur kommer flygresan gå med barnen?
Sen; kommer allt bagage med?

Så, summan:
Vi vaknade 3.45 fredags morse. Aströtta. Fick upp barnen (Kristian väcker Ellie försiktigt “Så Ellie, det är dags att vakna nu” och hon vrider sig om. “Vi ska åka flygplan!” säger Kristan varpå Ellie bokstavligen talat hoppar upp ur sängen och ska visa Kristian flygplanen från hotellfönstret 🙂 ) i tid och kom ut och iväg i tid.
Båda flygen gick HUR bra som helst med barnen. Det sovs lite, lektes, målades, öppnades paket, åts och på sista biten sov Ellie på golvet framför oss och Aston i min famn. Från NY tog det bara 7h, men det kändes fan som 14. Vansinnigt segt!
Allt bagage kom med och väl ute möttes vi av barnens kusiner, faster och farmor! Fantastiskt rolig överraskning! Fler överraskningar inkluderade blixtvisit för avlämnande av vinflaska (! det är vänner det!), en pappkasse med post och ett ickefungerande ljudsystem. Och lite annat… 😉
Första natten (alltså den till idag) somnade dom 22 och vaknade 2.30. Var vakna i en timme (Aston) och 2h (Ellie, dock låg hon helt tyst och stilla) och sov sedan till 9 (Aston) och 9.45 (Ellie).
Aston har tagit sina två naps idag, och båda har ätit när dom ska. Vi hoppas det går rätt smidigt att ställa om dom ändå…

Idag har vi varit och kollat på huset! Ville inte åka därifrån, trots att där inte finns mer än ett bord och sex stolar. Kallt var det dessutom! Världens bästa svärmor var med och tittade, hon verkade gilla det. “Du får höra av dig om du behöver hjälp med barnen när du är här ute” sa hon.
Typ, Om? hehe

Har planer på att skriva en utvärdering om våra månader i San Fran, det kommer.

Just det! Mellan SF och NY fick vi BERÖM för att barnen var så smidiga! Haha! Av flera alltså. Jättekul. Fick tom komplimanger av en av kaptenerna (fast det var iochförsig för att han tyckte barnen var adorable – han satt ju väldigt långt ifrån att behöva höra eventuellt skrik) vilket kändes extra bra. Amerikanare är bra, och insiktfulla 🙂

Advertisements

One thought on “The end

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s