Maxad dag!

Vi kom upp och ut i rimlig tid idag.
Började med en halvtimme posten för att få iväg paket med saker vi inte får plats med i väskorna. Så nu hoppas vi innerligt att det inte försvinner :/

Sen åkte vi, efter Mammans önskning, till Botaniska trädgården. Sjukt fint så här kommer en bildkavalkad!
image

Luktar gott!
image

Ellie klappar ett mjukt träd
image

Ellie ville att jag skulle ta kort på denna – hon hjälper till genom att hålla i den. Jättebra ju. Bilden blev mycket bättre med en arm.
image

Ät mig! sa den här busken och fnissade rått.
image

Dom hade en dofthörna! Där fanns den här, tyckte den hade ett kul namn. Eller jag tycker ordet “dwarf” är kul. Ja. Eh. Synd att ni inte kan känna doften. Det går ju inte genom bilder! Hade det gått hade ni känt att jag luktade tung herrparfym när jag var ute för några veckor sen. En tager vad en haver!
image

Maskrosor är så fina! Och kul att eliminera. Brukade tjäna pengar på det när jag var yngre. Win-win, för mig: jag fick utlopp för min ordnings-ocd och betalt. Tror jag kände som vissa gör när dom klämmer finnar? Sjukt, hur som helst.

image

Kolla här då! Älskade familj!

Ah men det får bli i två delar det här känner jag. Men nu var vi klara med trädgården!
Stay tuned (eller kom tillbaka senare vettja)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s