Morgon

Det är så fascinerande hur olika barnen är. Och givetvis är dom ju det men utav någon anledning tänker jag att det är primitivare än vad det är; att jag och Kristian bara kan blandas på ett sätt (och det blir Ellie).

Sen undrar jag också hur mycket som beror på att han är barn nummer två, och aldrig får samma uppmärksamhet som Ellie.

Han är ett väldigt smidigt barn, i stort sett alltid glad. Betydligt aktivare än Ellie, men det beror kanske snarare på att Ellie var, och är rätt lugn? När Ellie var något yngre än Aston är nu satt hon och bläddrade i tidningar, rev ut sida efter sida, hur länge som helst.
Ger jag Aston en tidning kommer han ta upp den, skaka den och slänga iväg.

Vet att en inte ska jämföra barn, för det går ju inte, men jag är så oerhört fascinerad över hur dom kan vara så små men redan ha så stor personlighet. Att dom redan nu har “intressen”, mönster, favoriter.
Åh så KUL det är med barn!
image

Edit: Alltså, jag FÖRSTÅR ju att syskon inte är likadana (jag är inte dum heller! Småkorkad, på sin höjd), antar att jag är så hög på känslan att lära känna nya små människor, att jag i lyckoruset inte tänker logiskt. Inte tänker, skulle en kunna säga.

Advertisements

One thought on “Morgon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s