Bra saker med USA x 2

1. Folk är så himla trevliga.
Dessutom har dom väldigt bra smak, och alla tycker vi har så otroligt söta barn 🙂
Alltså på riktigt är det en underbar “kultur” här där alla (så gott som) drillas från det att dom kan gå, att uppmärksamma andra barn. “Åh titta på bebisen” “titta vilken gullig tjej” (något Aston får höra lika ofta som Ellie. Eller oftare) osv.
Nu kan det ju diskuteras det här med att tala om för barn att dom är söta hela tiden (och vad det kan tänkas göra), men en väldigt positiv grej är att barn FÅR synas och är en välkommet inslag nästan överallt.

2. Matutbudet. Som idag på muséet. Finns massor att välja på; inte minst bra för Ellie som liksom inte äter köttbullar, potatismos eller pannkakor. Vilket är vad en kan välja på, förutom torra mackor, på många ställen hemma.

(fyller på listan framåt)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s