Zoo!

Idag plockade vi föräldrarpoäng och åkte till San Francisco zoo. En 20 min bilfärd från oss.
Jättefint och komprimerat. Inte lätt att stå sig när vårt senaste zoobesök var Kolmården (och där dessutom i mycket goda vänners lag vilket ytterligare förhöjer upplevelsen) men tack vare att det var mindre, färre djur och djurens hem inte var så… ambitiösa, blev det en annan grej ändå. Avsaknaden av tatueringar bidrog också 😉

Ellie var väldigt peppad på att se alla djur. Framförallt aporna och fåglarna.
Efter den lilla duvincidenten i veckan är dock fåglar inte alls kul, vilket gjorde att vår lunch som kantades av hungriga måsar och påfåglar inte var särskilt kul alls.

Summan av dagen (Ellies) var att girafferna var roligast, sen kom aporna och lejonen. Hon såg också fåglar men dom var “inte kul” men ekorren var “lite kul, inte mycket”. Hon har inte ens nämnt något om ormen hon klappade, getterna hon borstade eller pingvinerna.
Sämst var att åka tåget då blev “Ellie lessen” eftersom det var “läskigt, jag är rädd” men det räddades av att “Ellie sitta mamma knä”. Till hennes försvar gick det faktiskt fort det där lilla tåget.

Bilder!

image

Ellies favorit

image

En apa (gorilla) som Ellie var orolig för eftersom den frös

image

Korvlunch!

image

image

image

image

Och så sist men inte minst utan tvärtom typ störst eftersom detta är ett av mina favoritdjur att titta på. Surikater och katter. Inte tillsammans då, eller det hade väl också varit kul, såklart.

image

Advertisements

2 thoughts on “Zoo!

  1. Bra val Ellie ! Apor är bäst ! Vi ska åka och kolla på massor av apor framöver. Momo gillar inte heller fåglar…bara tuppe och våra hönor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s