Åka tonnelbåna!

Efter att ha sagt till Ellie i fyra dagar att vi ska åka och köpa vantar orkade jag äntligen ut och iväg idag. Hon fick välja själv om hon ville åka bil eller tunnelbanespårvagn och hon valde efter en stunds funderade t-banan.
Eftersom hon hade pyjamas på sig och “Ellie kan inte ha pamas. Jag ha annan töja byssa” gick hon och hämtade det. Hon bryr sig inte så mycket om vad hon har på sig utan det viktiga just nu är att det, på något plagg, finns fickor. Där lägger hon nämligen nycklarna. Hon är otroligt noga med att dom ska med eftersom “mamma måste öppna dörren”.
Och tydligen är tror hon att hon själv förvarar dom bäst 🙂 hon frågar Kristian VARJE morgon om han har med sig sina nycklar.

Väl på stan gick vi till HM – fantasilöst måhända men enda stället med vantar (magiska ni vet) och inte bara tumvantar. Som dessutom är i paket med en mössa jag inte vill ha.
Ellie valde själv vantar, såklart var hon väldigt bestämd med att ha dom rosa, betalade dom själv och tog växeln, la den i jackfickan och höll hårt i sina vantar. Väldigt gulligt, och stort.

Ikväll hade vi Johan, Anna och deras sjukt söta lilla Freja på mat. Dom är på besök i stan och Anna bevisar att det faktiskt GÅR att åka hit om än för kort tid och hon åker dessutom tillbaka själv med barn. Supermamma.

Imorgon är det fredag och helg.
Fast för mig är varje dag en helgdag 😉

Advertisements

2 thoughts on “Åka tonnelbåna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s