Brrrunch

Världens bästa svärfar erbjöd sig att ta hand om barnen medan vi åt brunch med några av Kristians vänner.
Ett erbjudande så bra att vi inte vågade nappa på det mer än halvt och lämnade Ellie hemma.

image

Aston somnade när vi kom dit och vaknade när jag skulle åka hem.  Perfekta bebisen! Och när vi kom hem sov den äldre (Ellie! Inte svärfar. Han var vaken menjag tror faktiskt han sov när jag kom hem. Ellie har den effekten på folk när dom ska lägga henne) och jag hängde med den här glada laxen

image

aka Baby Da-Da eftersom det är så han låter hela tiden.
“Vad tror du Aston säger” frågar vi Ellie som glatt svarar
“Da da da da”

Åh! En annan kul grej är hur hon jag vet inte, lyssnar? på orden en säger. Så när jag säger “hoppa upp och sätt dig ner pallen” svarar hon, efter att ha lagt huvudet på sned och tittar på mig som om jag var tokig “näe mamma, Ellie inte hoppa pallen”.
Nu kommer jag inte på fler exempel men ni hajar. Roligt är det iallafall.

Snart måndag, jobb för Kristian och som vanligt kommer jag sitta i soffan, dricka drinkar med paraplyer i och jobba lite på brännan. Sweet hemmafrulife!

Advertisements

2 thoughts on “Brrrunch

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s