Utflykt

Idag åkte vi alltså på utflykt. Har glömt att berätta att vi blev uppgraderade – eller i vårt fall nedgraderade – när vi hyrde bilen.  Så istället för en mid-size suv fick vi en full-size. Den var så stor att Volvo xc90 blev som små myror. Förutom att den var så stor att den aldrig gått in i garaget var den också så stor att jag hade suttit bekvämt där bak mellan barnen. Vi fick tack och lov (-ish) byta ut den mot en betydligt mindre kärra. Där det är allt annat än bekvämt att sitta bak.
Så dagens lilla utflykt känns mer i kroppen än flygningen över hit. Där jag dessutom har 9.5kg barn i famnen.

Men. Såklart var det värt det.
Vi åkte alltså till Corte Madera där Kristian bodde när han var fem år.

image

Vi gick och kollade på skolan där Kristian kastades in och vi plockade en kotte till Ellie. Vet ni hur hårt kottarna sitter på tallarna här?! Sjukt hårt. Kristian fick ta i jättemycket och han var så snygg när han spände musklerna att jag hann tänka “honom ska jag ha!” innan jag kom på att jag redan har honom och att jag borde be honom spänna sig lite oftare.

Dimman är ju något av SFs kännetecken och såhär såg det ut när vi körde över bron och tillbaka igen.

image

image

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s