På plats

Äntligen är vi “hemma” och det var helt obeskrivbart skönt att få packa upp.  Och handla mat.  Och laga mat (JA koka pasta ÄR att laga mat) i ett kök.
Lägenheten är jättebra, området inte så värst backigt och det finns en väldigt bra park runt hörnet och en exceptionellt bra park 15 min bort. En Whole Foods 12 min bort och en hippiegata med coola affärer och caféer (som jag väl troligen aldrig kommer besöka ändå men gillar att flasha med att ha i min närhet) 10 min. 
Enligt Google-maps och dom har ju givetvis inte 2åring gåendes med sig så en får väl x tiden med 3.5 för att få en rimlig tid det tar för mig att ta mig till dessa platser.  Tur att tid är det jag har mest av 😉

Nu ska Astons säng monteras!
Kanske kanske är egen säng nyckeln till att han ska sova hela natten? [högt skratt]

image

Något överdrivet varmt klädd men en är ju skadad av det svenska vädret. När andra barn springer runt i tisha och shorts är det nog dags att ta av luvtröjan 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s