Det var ju en till

När jag en smula överexalterat bubblar av glädje för att vi har TV på vårt rum och hur vi kan se på tv innan vi somnar och hur sjukt mysigt det kommer bli (“fatta fatta! Det blir som på fiiiiiilm!!!”), ja men då är det väl inte helt otänkbart att jag faktiskt helt glömt bort att vi har ett till barn och att denne inte sover i eget rum.

Advertisements

2 thoughts on “Det var ju en till

    • Haha TACK! Detsamma! Shit vilken söt unge du har och vad snygg du är! Det är såna som du som gör att jag tänker 2ggr innan jag lägger ut bilder på mig själv – trött, sliten, otvättat hår med 5cm utväxt 😉 Kram!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s