Att vara nära på väg bort

Nu är det ca 8timmar kvar innan taxin hämtar upp oss.
Kvar är också att packa.
Och städa.
Och se till att handbagaget är optimerat för en evighetslång flygning.
Och sova?
Ellie är supertaggad – har pratat om att hon ska “flyga högt, flygplan (motorljud!)” och “åka sisko!” dom senaste dagarna på förskolan. Varje dag har hon frågat om vi ska åka och hon har inte velat gå till “dosis” (Ellieska för dagis. Tog ett tag innan jag fattade det. Det är dessutom väldigt likt “dodis” vilket är det mer lättförståeliga ordet hon använder för godis) utan “åka flygplan!”. Ni hajar. Hon är peppad. Jag hoppas det håller sig i dom 16timmar vi kommer vara på resande fot imorgon. Med tanke på att hon kan hålla sig vaken i FYRA fu**in timmar i bilen mellan 18.30-22.30 när vi åker till Mamman är det inte alls osannolikt att hon kommer tycka det är rätt kul tripp.
Aston, däremot, har jag inte mycket hopp för. Alls. Det är något med hans kontanta studsande, snurrande, snackande och flaxande som gör att jag tror han blir “problemet”.

Så. Nu blir det mer packande. Till rap. Eller hiphop (hip hop? hip-hop?). Vad är skillnaden? Jag är för gammal för att veta. Och bry mig. Eller lite bryr jag mig. Hur som får jag flashbacks från när jag och min underbara vän J hängde i Californien och “passade barn”. Och lyssnade på tung musik och kände oss getto :) Puss J!

(tänkte infoga bild på när Ellie hade bäddat ner sig i ena resväskan, med kudde och täcke och napp och sa att “Ellie sova här, näe sova säng”. Men i väntan på nästa familjemöte där vi ska diskutera fram en policy gällande att “hänga ut våra gemensamma barn på nätet” (alltså, vi har ju bara gemensamma barn) väntar jag)

Advertisements

One thought on “Att vara nära på väg bort

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s