En vecka kvar!

Kristian har nu varit där x dagar (orkar inte räkna ut x), flyttat in i lägenheten, visat den för mig via sjukt hackigt Skype, sovit i den och flyttat ut igen.
Och in på hotell? Har glömt att fråga. Slutade lyssna vid “/…/ det var alltså loppor som bitit mig och dom kröp i mitt ansikte och hoppade i sängen när jag lyfte på täcket”.
Nu är det iallafall bara en vecka kvar innan vi är på väg.  Tror jag? Jag ser liksom bara loppor när jag tänker på att flytta över så som en kan förstå tänker jag så lite som möjligt på det.

Jag har, här på andra sidan pölen, det helt fantastiskt bra. Eftersom jag begåvats med världens i särklass finaste svärmor har jag fått bästa hjälpen och sällskapet innan min egen mor kom upp och min semester officiellt började.
Ja, jag har ju fortfarande nattjour (“mycket gör jag för dig Makine men dom här har gjort sitt” som hon sa och pekade på sin barm) men dagarna är jag 90% avlastad på, och även om det är en “ganska” godtycklig siffra är det så det känns. Minst. Troligen ligger det mer på 93% (vilket ju känns mer äkta, jämna tal gör ju att man misstänker att det har fifflats med siffrorna).

Min mamma.
Den vackraste, snällaste, mest omtänksamma och goda mamma en jag (och mina tillika bra-iga syskon) kan ha.

image

image

Om jag blir ens hälften så bra som min mor kommer jag bli nöjd ♡

Advertisements

One thought on “En vecka kvar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s