Imorgon åker Kristian

Efter mycket velande hit och dit blev det till slut så att Kristian åker över före oss andra.  Ja, han kommer ju hem och “hämtar” oss (aka “hjälper till med barnen”) om ett par veckor för att;
1. Det skulle vara ett suicide mission att åka själv med barnen.  Lägg till det en sjujäklans massa packning och känn hur svetten börjar pärla sig
2. En väldigt viktig fotbollsmatch man inte vill missa (av anledningar jag varken vet, bryr mig om eller skulle förstå med mindre än att jag försökte spela intresserad) spelas där i “mellandagarna”

Helt utan inbördes prioritering, såklart 🙂 Ellie kommer sakna sin far, jag min kära och Aston kommer inte fatta nåt. Aston som för övrigt, likt en orm som rör sig över sanddynerna, just tog sig en knapp meter i sömnen och började knacka på dörren till nattbuffen.  Eller, dra i dörren. Klösa.
Sidospår!

Skulle jag kunna bjuda på en bild på packningskaoset som råder då Kristian (helt enligt utsago men kaoset något jag ifrågasätter) är “sämst i världen på att packa” men det vore inte så snällt (kanske? Inte så haj på det här jag inte!) och jag skulle befinna mig på hal uthängnings-is. Istället blir det en bild från helgen och vårt besök på Grönan med väldigt fina vänner.
Min underbara familj. Tänk vilken tur att det blev just vi!

image

Advertisements

One thought on “Imorgon åker Kristian

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s