Vänner!

En grej som jag ofta tänker på (ah nu kan en ju fundera “gör hon inget annat än tänker djupa tankar?” och det gör jag ju absolut. Tex skär jag halvt av mig fingret ibland, tydligen) vilka underbara människor jag fått träffa tack vare Ellie. All tid ihop med dom är helt ovärderlig. Så många råd, tips, tankar, idéer, stöd. Och hur otroligt kul det är att få följa deras barns uppväxt. Vill liksom ge dom en massa blommor (eller choklad? Tårta? Latte?) varje dag som tack för att vi får vara en del av deras liv. Kommer sakna dom så vansinnigt mycket när vi är borta ♡

Har förresten skrivit detta (funderat, formulerat och tryckt in)  samtidigt som jag matat den lilla igeln.
Så när framtida arbetsgivare hittar bilder och känner “njaa” hoppas jag dom läser detta och bara “OMG! Hon är ju the mothafuckin queen av multitasking!” och anställer mig direkt. BAM och jobbet som offentligt anställd tandläkare är mitt.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s